Muškarac koji je spašen u Čanju hospitalizovan u Kliničkom centru

Muškarac koji je spašen u Čanju hospitalizovan u Kliničkom centru

Albanski državljanin koga su juče spasili pripadnici Službe zaštite i spašavanja Bar, u Čanju, nakon što je medicinski zbrinut u Opštoj bolnici Bar zbog prirode povreda upućen je na dalje liječenje u Klinički centar.

U Osnovnom državnom tužilaštvu Bar Primorskom portalu je potvrđeno da je spašeni muškarac državljanin Albanije koji je na privremenom radu u Crnoj Gori, prenosi Primorski portal.

Podsjetimo, juče 14:32 časova od strane Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Služba zaštite i spašavanja Bar dobila je poziv da se na lijevoj obali Čanja nalazi lice u besvjesnom stanju. Upućeno je pet vatrogasaca u jednom vozilu, koji su pronašli čovjeka u besvjesnom stanju.

„On je  pripremljen za transport i vodenim putem transportovan do plaže gdje ga je preuzela ekipa Hitne pomoći„, kazao je za Primorski portal načelnik Službe zaštite i spašavanja Bar Aco Vulević.

Iz Službe zaštite i spašavanja su se zahvalili Miodragu Šofrancu i Filipu Kusofcu koji su pomogli u spasavanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.