Počela ljetnja sezona u ŽPCG: Uvedena dva voza za turiste na relaciji Kolašin-Bar
Foto: ŽPCG

Počela ljetnja sezona u ŽPCG: Uvedena dva voza za turiste na relaciji Kolašin-Bar

Željeznicki prevoz Crne Gore uveo je dva vanredna voza kojima će prevoziti turiste tokom predstojeće sezone na relaciji Kolašin-Bar-Kolašin, saopštila je Jovana Jovanović PR menadžer u ŽPCG.

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica u svojoj ponudi ima prevoz turističkih grupa na relaciji Bar-Kolašin-Bar koje realizuje u saradnji sa turističkim agencijama i organizacijama obzirom da željeznička pruga na ovoj relaciji svojom atraktivnošću i brojnim turističkim znamenitostima i nacionalnim parkovima naše zemlje u njenoj neposrednoj blizini zavreduje pažnju poput poznatih željezničkih pruga u Evropi, saopštila je ona.

- Pokretanjem ovih vozova, kao i drugih, možemo smatrati da je turistička sezona u našoj kompaniji zvanično počela. ŽPCG očekuje još jednu uspješnu sezonu o čemu govore i statistički podaci za mjesec mart, te povećanje prihoda od prodaje karata u međunarodnom saobraćaju, koji su 56, 92 odsto veći u odnosu na mart prethodne godine - saopštila je Jovanović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.