Abazović: Sa žarom i energijom za dobrobit svih građana da gradimo naš Ulcinj

Abazović: Sa žarom i energijom za dobrobit svih građana da gradimo naš Ulcinj

Danas je dan Opštine Ulcinj i dočekali smo ga u sjajnom raspoloženju. Gradu koji je dugo bio zaboravljen od centralnih vlasti, koji je decenijama imao neodgovornu lokalnu upravu, za samo dvije godine doživio je veliku transformaciju, poručio je u čestitiki Dritan Abazović sugrađanima čestitajući im praznik - Dan Opštine Ulcinj.

- Krenuli su brojni insfrastrukturni projekti - od gradskog vodovoda i kanalizacije, koja se čekala trideset godina, preko projekta za novi fudbalski stadion, pa do onoga najvažnijeg što se očekuje večeras - postavljanja kamena temeljca za hotel Otrant Reefs, prvi hotel sa pet zvjezdica na Velikoj plaži.

Nakon samo dvije godine od preuzimanja vlasti te 2022. godine, uspostavili smo lokalnu samoupravu na čelu sa gradonačelnikom Omerom Bajraktarijem koja je uspjela stabilizovati javne finansije i omogućiti da konačno razmišljamo o budućnosti. Snažno potpomognuta odlukama prethodne Vlade, na čijem sam čelu sam bio, uradili smo mnogo za naš rodni grad i postavili temelje da nakon Otrant Reefs-a počne izgradnja i hotela Galeb, kao i Jadran, takođe u najvišoj kategoriji. Vjerujem da ćemo nastaviti u istom ritmu, sa istim žarom i energijom za dobrobit svih građana i brojnih posjetilaca najsunačanijeg grada naše zemlje.

- Da nastavimo zajedno, da gradimo Ulcinj i Crnu Goru, da se uvijek takmičimo u dobru i da nam stare masline uvijek nose plodove mira i radosti. Srećan dan Opštine Ulcinj - Urime ditën e Komunës së Ulqinit - poručio je Abazović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.