Direktor KCCG imenovao više novih rukovodilaca

Direktor KCCG imenovao više novih rukovodilaca

Direktor Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), dr mr sc. Aleksandar Radović, imenovao je dio tima koji će ubuduće rukovoditi organizacionim jedinicama najveće zdravstvene ustanove u zemlji.

Kako je saopšteno iz KCCG-a, medicinski direktor te ustanove je dr Đorđije Krnjević, a Centar za nauku vodiće prof. dr Ljiljana Vučković.

“Novi pomoćnik direktora za inženjering i održavanje opreme je ing. Mirko Miranović dok je za pomoćnicu direktora za ekonomsko-finansijske poslove, kog KCCG nije imao skoro tri godine, imenovana dipl. ecc. Julija Pupovac. Na čelu Klinike za nefrologiju, koja je bila bez rukovodioca dvije godine je dr Elvir Mučić, a Internom klinikom upravljaće dr mr sc. dr Vesko Vujičić. Novi direktor Centra za kardiohirurgiju je dr Aleksandar Mugoša. Na čelu Klinike za ginekologiju i akušerstvo je dr Goran Lazarević, dok će Stomatološkom poliklinikom upravljati dr Vladimir Popović“, navodi se u saopštenju.

Prilikom formiranja tima koji će ubuduće voditi KCCG, dodaje se, rukovodili su se isključivo visokim profesionalnim standardima, moralnim i ljudskim načelima.

“Sigurni smo da smo ovim imenovanjima zadovoljili sve te kriterijume. Politička pripadnost, rodbinske veze i interesi pojedinaca i grupacija nijesu bili niti će ubuduće biti kriterijumi prilikom izbora rukovodećeg kadra u KCCG”, rekli su iz KCCG-a.

Direktor te zdravstvene ustanove, piše u saopštenju, uskoro će kompletirati tim kog će predstaviti javnosti na konferenciji za medije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.