Ubistvo Markovića: Policija traga za izvršiocima, nekoliko osoba privedeno na saslušanje

Ubistvo Markovića: Policija traga za izvršiocima, nekoliko osoba privedeno na saslušanje

PUT PODGORICA – CETINJE

Radovan Marković (29) preminuo je nakon što je sinoć ranjen u pucnjavi u Meterizima, saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije. Iz policije je saopšteno da se preduzimaju uviđajne i izviđajne mjere i radnje i da je u toku pretraga terena u pravcu bjekstva izvršioca ili više njih. Kako saznajemo, nekoliko osoba privedeno je na saslušanje, ali više podataka nijesmo mogli dobiti u interesu istrage.

"U toku su prikupljanja obavještenja od više lica, te se preduzimaju i druge operativno – taktičke mjere i radnje. Svi kapaciteti obavještajno bezbjednosnog sektora stavljeni su na raspolaganje u cilju rasvjetljavanja ovoga događaja. Prema do sada raspoloživim informacijama vozilo koje je uništeno usljed dejstva vatre je pripadalo licu koje je lišeno života", kaže se u saopštenju.

Kažu da je to sve što mogu saopštiti u cilju zaštite istrage i potpunog rasvjetljavanja događaja.

Ranije je iz policije saopšteno da je u pucnjavi koja se dogodila u mjestu Meterizi na magistralnom putu Podgorica – Cetinje povrijeđena jedna osoba, koja je kasnije podlegla povredama.

Kako se navodi u saopštenju, pucnjava se dogodila juče oko 18 sati i 40 minuta.

"U mjestu Meterizi, na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, oko 18.40 je došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je jedna osoba povrijeđena", kazali su ranije iz policije.

Policija preduzimaju se intenzivne aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i rasvjetljavanja događaja.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.