Raspisan tender za dostavljanje ponuda za projekat „Nadzor nad radovima na adaptaciji devet srednjih stručnih škola“

Raspisan tender za dostavljanje ponuda za projekat „Nadzor nad radovima na adaptaciji devet srednjih stručnih škola“

Za potrebe Programa unapređenja crnogorskog obrazovanja, Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija Crne Gore raspisalo je međunarodni tender/poziv za dostavljanje ponuda.

“U cilju realizacije Programa unapređenja crnogorskog obrazovanja, Ministarstvo finansija Crne Gore potpisalo je kredit sa Evropskom investicionom bankom(EIB) u iznosu od 18 miliona eura i dobilo grant od strane Investicionog Okvira za Zapadni Balkan i uz učešće nacionalnog finansiranja realizovaće se projekat nabavke usluga „Nadzor nad radovima na adaptaciji devet srednjih stručnih škola“, navode iz ovog resora.

Procedura nabavke će se sprovoditi u skladu sa EIB Vodičem za nabavke za projekte koje finansira EIB (GtP) dostupno na https://www.eib.org/en/publications/guide-to-procurement.htm

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.