SAD na nogama: Vanredno stanje zbog najavljenih tornada
JEDAN OD NEKOLIKO TORNADA KOJI JE POGODIO JUČE OHAJO/ - SCREENSHOT/ HTTPS://HYPOTHETICALTORNADOES.FANDOM.COM/

SAD na nogama: Vanredno stanje zbog najavljenih tornada

U nekoliko saveznih država SAD očekuju se oluje praćene tornadom, a u posljednja 24 časa najmanje devet tornada pogodilo je Kentaki, Mizuri, Ilionis i Indijanu.

Meteorolozi su najavili da će jake oluje praćene padavinama i tornadom pogoditi Ohajo i Kentaki, a guvernor Kentakija Endi Bešir u toj državi proglasio je vanredno stanje.

Upozorenja za tornado izdata su i u Džordžiji, Alabami i Misisipiju, dok je u Zapadnoj Virdžiniji oko 130.000 korisnika ostalo bez struje usljed jakih vjetrova i mogućeg tornada.

Izdata su i upozorenja za poplavu u regiji između Indijane i Nju Džerzija i očekuje se da će Indijanapolis, Pitsburg, Vašington i Filadelfija biti najteže pogođeni.

Pitsburg je već pogođen jakim padavinama, a mnoge škole su zatvorene u Ohaju, Kentakiju i Indijani, javlja Ej-Bi-Si njuz (ABC news), prenose agencije-

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.