Milatović: Da nisam bio kandidat, Đukanović bi i dalje bio predsjednik

Milatović: Da nisam bio kandidat, Đukanović bi i dalje bio predsjednik

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović ocijenio je da bi Milo Đukanović i dalje bio na toj funkciji, da on nije bio kandidat na izborima prošle godine.

"Ostavljam građanima da prosude koliko bi to negativno uticalo za demokratski razvoj naše zemlje", rekao je Milatović u gostovanju na Televiziji Crne Gore.

Milatović, bivši zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad, kazao je kako je legitimno da su se on i lider te stranke, premijer Milojko Spajić, politički razišli kad su njihovi stavovi bili "previše udaljeni".

"Dok smo mogli da 'peglamo' te razlike, bili smo zajedno. Kad sam procijenio da ne želim više davati kredibilitet određenim stavovima iza kojih ne stojim, jedino ispravno što sam mogao da uradim je bilo ono što sam uradio", dodao je.

Kazao je da Spajiću želi sve najbolje i kako misli da on to zna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.