Tužilaštvo provjerava kako je stradao radnik u Rudniku uglja

Tužilaštvo provjerava kako je stradao radnik u Rudniku uglja

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Pljevljima formiralo je predmet kako bi se utvrdilo da li u radnjama određenih osoba ima elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, u slučaju smrti N.P, koji je poginuo u Rudniku uglja.

To je za portal RTCG kazao državni tužilac i portparol u ODT u Pljevljima, Ivan Gačević.

"Pred ovim tužilaštvom formiran je predmet u kome se preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata bića krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti", naveo je Gačević.

Radnik Rudnika uglja Pljevlja N.P. poginuo je krajem februara na radnom mjestu.

Iz Uprave policije tada su kazali da je poginuo prilikom demontaže elemenata na dizalici.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.