Mandić čestitao Uskrs: Svi moramo dati svoj doprinos na putu iscjeljenja i pomirenja

Mandić čestitao Uskrs: Svi moramo dati svoj doprinos na putu iscjeljenja i pomirenja

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Uskrs nadbiskupu barskom monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom monsinjoru Ivanu Štironji i svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti, uz želju da praznik provedu u zdravlju, miru i sreći sa najmilijima.

- Najuzvišenija ideja kojoj svi na ovom svijetu treba da stremimo jeste suživot oličen u bratskoj ljubavi, slozi i razumijevanju sa najbližima i upravo to je simbolika ovakvih velikih praznika. Hrišćanstvo nas uči da jedino praštanje, pomirenje i požrtvovanje za bližnjeg mogu izgraditi uspješnu i stabilnu zajednicu, a Crnoj Gori je takva moralna obnova potrebna - kazao je Mandić.

Kako bi stvarali bolju budućnost ove zemlje svi moramo dati svoj doprinos na putu iscjeljenja i pomirenja, čiji će rezultat biti jedno skladnije, sigurnije i naprednije mjesto za život svakog našeg građanina, dodaje se u čestitki.

- Uvjeren sam da zajedničkim radom možemo ostvariti takve rezultate. Primite izraze mog dubokog poštovanja, sa nadom da ćemo na vrijednostima Hristovog vaskrsenja razvijati međusobno povjerenje i stabilno društvo - poručio je Mandić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.