Nenezić Milatoviću i Spajiću: Reagujte na Vučićeve uvrede, makar službeno ako karaktera nemate

Nenezić Milatoviću i Spajiću: Reagujte na Vučićeve uvrede, makar službeno ako karaktera nemate

''Objasnite svom gazdi da Crna Gora u svojoj slavnoj istoriji nikada nikome nije ništa otela, a svoje unutrašnje probleme oko toga da li se nešto otima ili je nesto prodato zadrži za sebe i objasni prije svega svom narodu''

Podsjećamo premijera Milojka Spajića i predsjednika države Jakova Milatovića da imaju ustavne obaveze, da ako oni lično nemaju karakter da brane dignitet Crne Gore i Crnogoraca da to moraju uraditi po službenoj dužnosti, kazao je poslanik Socijaldemokrata i predsjednik Skupštine Opštine Bar Branislav Nenezić.

“Znamo da nije lako kada uvrede dolaze od njhovog političkog gazde, ali objasnite svom gazdi da Crna Gora u svojoj slavnoj istoriji nikada nikome nije ništa otela, a svoje unutrašnje probleme oko toga da li se nešto otima ili je nesto prodato zadrži za sebe i objasni prije svega svom narodu”, naveo je Nenezić na društvenoj mreži X.

Izvor:Aktuelno.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.