Nikšić: Uhapšen osumnjičeni za proizvodnju marihuane
PRONAĐENA PLANTAŽA MARIHUANE U NIKŠIĆU/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE

Nikšić: Uhapšen osumnjičeni za proizvodnju marihuane

Jedinica za borbu protiv droge nikšićke policije uhapsila je osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju opojnih droga. D.Đ. (45) je uhapšen zbog sumnje da je dio manje grupe koja se bavila uzgojem marihuane.

- Naime, u oktobru 2023. godine u mjestu Vir u Nikšiću policijski službenici pronašli su zasad, odnosno plantažu marihuane – 110 stabljika. Tom prilikom po nalogu postupajućeg tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici slobode su lišene dvije osobe zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Rad na ovom predmetu je nastavljen u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja, te su policijski službenici Jedinice za borbu protiv droge Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, preduzimajući niz kriminalističkih mjera i radnji, došli do sumnje da je u izvršenju ovog krivičnog djela učestvovao i D.Đ. (45), saopšteno je iz Uprave policije.

Sa navedenim je upoznat postupajući tužilac po čijem je nalogu D.Đ. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

On je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem državnom tužiocu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici na dalju nadležnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.