Osmani: Sa saveznicima ka članstvu u Savjetu Evrope

Osmani: Sa saveznicima ka članstvu u Savjetu Evrope

Predsjednica Kosova Vjosa Osmani najavila je na platformi X da će se nastaviti saradnja sa saveznicima kako bi se osiguralo punopravno članstvo u Savjetu Evrope.

“Još jedan korak. Nakon usvajanja izvještaja u Odboru za spoljnu politiku i demokratiju, sada će članstvo Kosova u Savjetu Evrope biti nastavljeno u Parlamentarnoj skupštini. Nastavićemo da radimo sa saveznicima kako bismo osigurali da svi naši građani dobiju pravi pristup instrumentima Savjeta Evrope kroz punopravno članstvo”, napisala je Osmani. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.