Kazna za službenika Komunalne policije zbog nepropisnog parkiranja
(Foto: Mreža Iks, Miloš Mašković)

Kazna za službenika Komunalne policije zbog nepropisnog parkiranja

Protiv službenika Komunalne policije u Podgorici Uprava za inspekcijske poslove je podnijela disciplinski postupak zbog nepropisnog parkiranja.

Fotografije nepropisno parkiranog službenog automobila objavio je prije sedmicu predsjednik Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

Tek nakon što sam istupio u medije i sa građanima podijelio fotografije bahatog parkiranja službenika Komunalne policije, Uprava za inspekcijske poslove počela je da radi svoj posao.

"Danas se od istog tog službenika traži odgovornost. To se zove pravo oslobođenje. Zakon mora da bude isti za sve i tačka", poručio je Mašković. 

Dodao je da će javno ukazivati na ovakvo ponašanje i tražiti odgovornost svakog pojedinca koji se usudi da se na ovaj način pokuša ismijavati građane.

"Posebno hvala građanima koji su mi slali brojne fotografije ovog vozila kako se nepropisno parkira, a koje sam uredno proslijedio Upravi za inspekcijske poslove, jer su doprinjeli da ovaj proces rezultira odgovarajućim postupcima u vezi s bahatim ponašanjem koje ne služi na čast ni osobi koja je vozilom upravljala, a ni Glavnom gradu i njegovim građanima, čije interese, valjda, svi zastupamo", zaključio je Mašković. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.