Šibenik: Pretukli mladića nasmrt, pa se sami prijavili policiji
Ilustracija (Foto: Pixabay)

Šibenik: Pretukli mladića nasmrt, pa se sami prijavili policiji

Trojica mladića starosti 25, 26 i 27 godina nasmrt su pretukli muškarca (54) u Šibeniku, u Hrvatskoj, saopštila je policija.

"U Službi kriminalističke policije je sprovedeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 26-godišnjakom i 27-godišnjakom osumnjičenima za krivično djelo ubistva na štetu 54-godišnjaka“, navodi se u policijskom saopštenju.

Kako javlja Nova.rs, istraga je utvrdila da su mladići 23. marta u jednom ugostiteljskom objektu u Šibeniku, nakon kraćeg verbalnog sukoba, fizički napali oštećenog, zadavši mu pritom više udaraca po cijelom tijelu i glavi.

Od zadobijenih povreda muškarac je dva dana kasnije preminuo u bolnici.

Mladići su se sami prijavili policiji, a jedan od njih je donedavno bio profesionalni bokser u poluteškoj kategoriji.

Upravo on je, navodi se, čovjeka nekoliko puta lupio šakom u glavu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.