Zogović: Politika dvostrukih aršina jedina konstanta DPS-a

Zogović: Politika dvostrukih aršina jedina konstanta DPS-a

Poslanik u Skupštini i funkcioner DNP-a Milun Zogović ističe da politika dvostrukih aršina koja nepogrešivo podržava sve što je usmjereno protiv srpskog naroda i države Srbije jedina je konstanta kada je DPS u pitanju.

- Kada bi se DPS vratio na fabrička podešavanja Miloš Nikolić bi iz dna duše klicao "Kosovo je srce Srbije" i "šerovao" fotografije sa Gazimestana gdje stvarni šef DPS-a Milo Đukanović iz prvog reda frenetično aplaudira Slobodanu Miloševiću. Zatim bi citirao Đukanovića koji je vjerujući u podmladak DPS-a poručio da je "Kosovo bedem srpskog i crnogorskog naroda koje ne može pasti dok je nas i pokoljenja naših potomaka" poručujući svima da se "Kosovo mora braniti svim sredstvima, navodi Zoković u objavi na FB.

U međuvremenu su, kaže, oteli Đukanovića, pa je završio u sjedištu NATO podržavajući bombardovanje svoje zemlje.

- Politika dvostrukih aršina koja nepogrešivo podržava sve što je usmjereno protiv srpskog naroda i države Srbije jedina je konstanta kada je DPS u pitanju. Zato ne čudi njihova solidarnost i briga da ne poremete odnose sa svojim političkim partnerima koji su više od 200.000 Srba i Crnogoraca protjerali sa Kosmeta na traktore, jer su i nama u Crnoj Gori obećavali traktore i egzodus. Poštujući i čuvajući međunarodno pravo, afirmišući evropske vrijednosti Demokratska narodna partija je dala punu podršku potpredsjednici Vukićević da glasa protiv prijema takozvanog Kosova u Parlamentarnu Skupštinu Savjeta Evrope, navodi Zogović.

Kako dodaje, još važnije od međunarodnog prava je sačuvati obraz, jer sve dođe i prođe, a Kosovo i Metohija ostaju i vjekovima opstaju kao duhovni i kulturni svetionik srpskog i crnogorskog naroda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.