Radulović: Put Rožaje – Špiljani gotov do početka sezone

Radulović: Put Rožaje – Špiljani gotov do početka sezone

Dobio sam uvjeravanje da će rekonstrukcija te dionice puta biti završena do početka ljetnje turističke sezone. Neprihvatljivo je da radovi traju toliko dugo, zato ponovo želim da pošaljem poruku izvođačima radova da se rokovi moraju poštovati - rekao je Radulović.

Ministar Radulović je poručio izvođaču radova da se ugovori sa državom moraju poštovati.

- Siguran sam da su se radovi u zimskim mjesecima mogli izvoditi. Svi znamo da je ove zime bilo lijepo vrijeme i žao mi je što izvođač nije to iskoristio. No, sve u svemu, rok za završetak radova je jasno definisan tako da je sve sad na izvođaču radova - rekao je Radulović.

Ministar Radulović je tražio od Uprave za saobraćaj da u narednom periodu intezivnije prati dinamiku radova na realizaciji ovog projekta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.