Nikolić : Najviše ćutologa u PES-u, DPS odgovoran prema građanima
Miloš Nikolić

Nikolić : Najviše ćutologa u PES-u, DPS odgovoran prema građanima

Demokratska partija socijalista (DPS) ima najaktivniji poslanički klub u Skupštini, a to je dokaz da povjerenje koje su nam građani ukazali na izborima shvatamo kao ozbiljnu obavezu, i da se tako prema njoj i odnosimo, prokomentarisao je portparol DPS-a Miloš Nikolić istraživanje Centra za građansko obrazovanje.

Kako je kazao, zadatak poslanika je da zastupaju one koji su ih glasali, da na najbolji način artikulišu njihove zahtjeve i da budu primjer u pogledu profesionalne i moralne odgovornosti.

“Zato čudi da se najviše „ćutologa“, koji se nikad nijesu oglasili nalazi u PES-u, iako bi baš ta stranka, kao relativno nova i vladajuća, trebalo građanima da objasni svoju prilično nejasnu političku ponudu”, dodao je Nikolić.

Naveo je da ih podaci iz istraživanja obavezuju sa nastavimo sa još odgovornijim pristupom u parlamentarnom radu.

“I da nastavimo sa proizvodnjom novih kontrolnih inicijativa i zakonskih predloga, sve sa ciljem unapređenja kvaliteta života svih građana Crne Gore”, zaključio je Nikolić. 

Podsjeimo, publikacija CGO je pokazala da su poslanik DPS-a Andrija Nikolić i građanskog pokreta URA Dritan Abazović najaktivniji poslanici u ovom sazivu Skupštine.

Kako su naveli iz CGO, među najaktivnijim poslanicima ističu se, pored Nikolića njegove partijske kolege Ivan Vuković, Jevto Eraković i Danijel Živković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.