Akcija

Akcija "FERAL": U Baru uhapšene četiri osobe zbog ulične prodaje narkotika

- Za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga sumnjiče se A.B. (19), P.G. (43), A.M. (39), P.P. (43) i V.M. (28). Pretresima prostorija koje koriste ova lica pronađena je određena količina opojne droge kokain i vage za precizno mjerenje. Tokom sprovođenja aktivnosti na ovom predmetu u prethodnom periodu, policija je na području Bara zaplijenila narkotike u 21 navrata i to marihuanu, amfetamin, kao i tablete buprenofina, ksanaksa i diazepama, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici zaduženi za borbu protiv kriminala Regionalnog centra bezbjednosti “Jug“ po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, realizovali su višemjesečnu akciju kodnog naziva „FERAL“ koja je bila usmjerena na otkrivanje, sprečavanje i suzbijanje tzv. ulične prodaje opojnih droga na području Bara.

- Realizacija akcije „FERAL“ i procesuiranje osumnjičenih lica zbog ulične prodaje opojnih droga ili posjedovanja opojnih droga predstavlja još jednu potvrdu kontinuiranih aktivnosti sa konkretnim rezultatima koje službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar sprovode na polju suzbijanja ulične prodaje narkotika, saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.