Osumnjičeni da su povrijedili tri policajca braniće se sa slobode
Ilustracija

Osumnjičeni da su povrijedili tri policajca braniće se sa slobode

Navijači Budućnosti, osumnjičeni da su fizički povrijedili tri policajca u Baru, u izviđajnom postupku će se braniti sa slobode. Primorski portal saznaje da četvorici osumnjičenih za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje, sudija za istragu Osnovnog suda u Baru nije odredila pritvor.

Osnovno državno tužilaštvo Bar je predložilo pritvor, a za osnov je navedeno da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo.

Sudija za istrage Osnovnog suda u Baru je ocjenio da ne postoji opasnost da će ponoviti krivično djelo. Primorskom portalu je potvrđeno u Osnovnom sudu Bar da četvorica osumnjičenih do sada nisu osuđivani.

“U daljem toku postupka četvorica osumnjičenih će se braniti sa slobode s tim što na rješenje sudije za istragu kojim je odbijen predlog za određivanje pritvora Osnovno državno tužilaštvo u Baru ima pravo žalbe, krivičnom vijeću Osnovnog suda u Baru. Ova odluka još uvjek nije konačna”, kazala je za Primorski portal PR Osnovnog suda u Baru sudija Tamara Spasojević.

Incident se dogodio u nedelju veče, nakon utakmice Mornar – Budućnost. Četvorica Varvara bili su akteri masovne tuče sa navijačima Crvene zvezde u kojoj su zadobili i lakše tjelesne povrede.

Nakon tuče putničkim vozilom su se uputili ka sportskoj dvorani „Topolica“ gdje su fizički nasrnuli i na pripadnike policije, te nanijeli lake tjelesne povrede trojici policajaca koji su te noći bili na dužnosti.

U Opštoj bolnici Bar je potvrđeno da se ljekarima obratilo sedam pacijenta kojima su konstatovane lakše tjelesne povrede.

Iste noći kad se dogodila masovna tuča, četvoricu Podgoričana policija je uhapsila.

Izvor: Primorski portal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.