Tri policajca povrijeđena u tuči u Baru: Varvarima određeno zadržavanje do 72 sata
Opština Bar

Tri policajca povrijeđena u tuči u Baru: Varvarima određeno zadržavanje do 72 sata

Sedmorica povrijeđenih, od kojih su tri policajca, epilog je masovne tuče koja se dogodila u nedjelju veče u centru Bara. Primorskom portalu u Osnovnom državnom tužilaštvu Bar je potvrđeno da je četvorici Podgoričana, koji su osumnjičeni da su fizički nasrnuli na policajce, određeno zadržavanje do 72 sata.

“Osumnjičenim se na teret stavlja napad na službeno lice u vršenju službene radnje”, saznaje Primorski portal u ODT Bar.

U Opštoj bolnici Bar je potvrđeno da se ljekarima obratilo sedam pacijenta kojima su konstatovane lakše tjelesne povrede.

“Nakon pregleda i ukazane pomoći, upućeni su na kućno liječenje”, kazao je dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar dr Sadat Ličina.

Među povrijeđenima su i trojica policajaca.

Barska policija radi na rasvjetljavanju i identifikaciji aktera masovne tuče. Masovna tuča dogodila se, u nedjelju veče, nakon fudbalske utakmice Mornar –Budućnost.

Prema informacijama Primorskog portala, te noći, četvorica Varvara su se pod još nejasnim okolnostima nakon utakmice putničkim vozilom uputila ka centru Bara gdje su se sreli sa navijačima Crvene zvezde. Uslijedio je verbalni pa fizički sukob Varvara i Delija, na ulici ispred zgrade “Drina” Goražde. U masovnoj tuči Varvari su zadobili lakše tjelesne povrede.

Prema snimcima koji su viralni oni su uspjeli vozilom da se udalje sa mjesta gdje je bila masovna tuča. Zatim su se odvezli do Sportske dvorane “Topolica” gdje su Varvari fizički napali policajce koji su radili na obezbjeđivanju javnog reda tokom i nakon utakmice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.