Nikšić: Uhapšen muškarac, osumnjičen za nasilje u porodici
Ilustracija

Nikšić: Uhapšen muškarac, osumnjičen za nasilje u porodici

Nikšićka policija uhapsila je V.Đ. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

“Naime, 14. marta je u prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić pristupila oštećena osoba i prijavila da je tokom toga, kao i tokom prethodna dva dana, verbalno, a zatim i fizički napadnuta od strane supruga V.Đ. Ona je odvezena na ukazivanje ljekarske pomoći u Medicinski centar Nikšić gdje su joj konstatovane povrede”, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Policijski službenici su postupajući po navedenoj prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli mjere i radnje, te je po nalogu tužioca V.Đ. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio gore navedeno krivično djelo.

“Od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću ovom licu je određen pritvor i on je sproveden u UIKS u Spužu. Osim toga, ističemo da su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić od početka marta do današnjeg dana podnijeli 10 krivičnih i 35 prekršajnih prijava zbog nasilja u porodici ili u porodičnoj zajednici, te je po osnovu krivičnih djela 10 lica lišeno slobode, a po osnovu prekršaja 16”, poručuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.