Tivat: U dan dva puta uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, sada izazvao i udes

Tivat: U dan dva puta uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, sada izazvao i udes

Izrečena zatvorska kazna od 15 dana i zabranjeno upravljanje vozilom četiri mjeseca

Policijski službenici su juče u Tivtu ponovo uhapsili D.L. budući da je upravljajući vozilom izazvao saobraćajnu nezgodu.

Nakon alkotestiranja utvrđeno je da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola u organizma u koncentraciji od 2,65 g/kg.

Podsjećamo, samo nekoliko sati ranije D.L. je zatečen da upravlja vozilom pod dejstvom 2,73 promila alkohola u organizmu.

Sudija za prekršaje mu je izrekao kaznu zatvora - 15 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od četiri mjeseca.

Ponovo mu je je izrečena ista kazna.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.