Krapović: Bošković je posljednji čovjek u Crnoj Gori koji ima pravo da pominje kičmu, Vojsku Crne Gore i sistem odbrane

Krapović: Bošković je posljednji čovjek u Crnoj Gori koji ima pravo da pominje kičmu, Vojsku Crne Gore i sistem odbrane

Bošković je posljednji čovjek u Crnoj Gori koji ima pravo da pominje kičmu, Vojsku Crne Gore i sistem odbrane uopšte, kazao je ministar odbrane Dragan Krapović.

Krapović je reagovao nakon što je član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši ministar odbrane Predrag Bošković ocijenio da će aktuelni čelnik tog resora “ostati upamćen kao jedini ministar koji nije stao u odbranu Vojske kojoj je nadređen, te pokazao zavidan nivo kukavičluka time što je umjesto jasnog odgovora Milanu Kneževiću na pokušaj ponižavanja crnogorskih vojnika, pristao da ispunjava njegove političke naloge”.

Krapović je, kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, naglasio da je javnost je upoznata sa njegovim “jasnim i nedvosmislenim stavovima po ovom pitanju “, gdje je, kako kaže, jasno naglasio da ne želi da komentariše i ocjenjuje dokaze, jer nije nadležan za tako nešto.

Tu nadležnost, dodao je, ima isključivo tužilaštvo i sud shodno Ustavu i zakonu.

“Posebno je zanimljiva, indikativna i, po mom mišljenju, sasvim opravdana nervoza gospodina Boškovića koji je svjestan sopstvenih nepočinstava i njihovih skorih epiloga. Njegove prizemne uvrede plod su navedene nervoze koja mu onemogućava da ispolji onaj minimum dostojanstva koji mu je preostao, dok s moje strane takvo ponašanje, sem prezira, ne budi ništa drugo. Hodajuća afera, oličena u gospodinu Boškoviću, najbolja je personifikacija bahatog, nedoličnog i neodgovornog odnosa prema državnim funkcijama i državim resursima”, dodao je.

Stoga ga, kako kaže, ne čudi da “Udar” dolazi upravo od čovjeka kome su “kičma i integritet sinonim za servilnost, lojalnost i posvećenost onoj ideologiji koja komunicira isključivo preko SKAJ-a, pod kodnim imenima i sebičnim interesima “.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.