URA: Spajićev cilj da se Crna Gora baci na koljena, vrati mafija i poništi sve ostvareno u prethodnom periodu

URA: Spajićev cilj da se Crna Gora baci na koljena, vrati mafija i poništi sve ostvareno u prethodnom periodu

Svaki dan nova afera, cilj je jasan - da Crnu Goru bace na koljena, vrate mafiju i ponište sve slobode koje smo osvojili u prethodnom periodu. Nova vlast ponižava državu, donosi nezakonite odluke u kontinuitetu i svakih 10-15 dana imamo nove afere čiji je glavni akter premijer Milojko Spajić i društvo oko njega, od kojih niko nije zvanično u politici, saopšteno je iz Građanskog pokreta (GP) URA.

Oni su kazali da se još jednom obistinjuje tačnim sve što su najavljivali u prethodnom periodu.

"Sve važne i teške odluke donose kasno u noć, prema predstavnicima medija se ponašaju oholo i nekorektno, što sve dovoljno govori o transparentnosti i krajnjoj namjeri", navodi se u saopštenju.

Istakli su da su i prije najavili, a da se sad potvrđuje, da će "ciljano pumpani populizam od strane onih koji su željeleli da zaustave ruku pravde napraviti nesagledive posljedice po državu Crnu Goru".

"Opet tvrdimo i ponavljamo da iza situacije u kojoj se trenutno nalazi Crna Gora stoji želja određenih pojedinaca da se Crna Gora baci na koljena, praveći joj dugoročna zaduženja, a sa druge strane kratkoročni profit određenim strukturama protiv kojih smo se borili tokom trajanja prethodne Vlade", zaključuje se.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.