Živković pustio snimak, Knežević kaže da nije tražio oružje da ide na Tuzi
cdm

Živković pustio snimak, Knežević kaže da nije tražio oružje da ide na Tuzi

Predsjednik i poslanik DPS Danijel Živković je pustio audio snimak koji je, kako kaže, je dokaz da lider DNP Milan Knežević tražio oružje da ide na Tuzi.

“Evo snimka, ja neću ništa više reći”, kazao je Živković.

Nakon poziva zloslutnih poziva da se ide na Tuzi i nakon odlazaka tih građana ispred kasarne Vojske Jugoslavije u Crnoj Gori da traže oružje,…što govori Milo Đukanović, čuje se glas Kneževića koji kaže: “Ja sam tražio”.

Knežević je rekao da nakon što je policija i kriminaci krenula da ih juri ispred zgrade Vlade, oni išli ispred Kasarne Morača da od Vojske traže oružje kako bi se zaštitili.

“Ali ne da idemo na Tuzi. Bio sam ispred Kasarne nakon što nas je vaš predsjednik države i kriminalci ćerali preko Blažovog mosta. Tražio sam oružje  da se branim od parapolicijskih hunti”, naveo je on.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.