Nikšićanin uhapšen zbog pokušaja ubistva, nožem ranio sugrađanina
Ilustracija

Nikšićanin uhapšen zbog pokušaja ubistva, nožem ranio sugrađanina

Nikišićka policija uhapsila je osamnaestogodišnjeg V.V. iz tog grada zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina.

Kako su naveli iz Uprave policije, sumnja se da je V.V. nakon tuče, nožem nanio povredu D.K. u predjelu leđa.

Njemu se na teret stavlja krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Iz policije dodaju da su Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić identifikovali lica koja su, 10. marta, dva sata nakon ponoći, učestvovala u tuči u ulici Gojka Garčevića, nedaleko od jednog noćnog kluba.

“Naime, nikšićka policija je postupajući po prijavi, u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzela niz mjera i radnji, te su tom prilikom prikupljena obavještenja od većeg broja građana, izuzet je i pregledan veći broj video nadzor sa lica mjesta, a što je rezultiralo rasvjetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog djela. Policija je došla do sumnje da je prvo došlo do verbalnog, a potom do fizičkog konflikta između L.K., M.M., B.B. i V.V. sa jedne strane i D.K., B.B., V.K., M.P., A.Š i A.K. sa druge strane. Sumnja se da je V.V. (18) iz Nikšića, upotrebom noža, oštećenom D.K. nanio povredu u predjelu leđa, opasnu po život”, navedeno je iz Uprave policije.

Kako su kazali, po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva V.V. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužiocu, dok će se državni tužilac u odnosu na ostale učesnike ovog događaja naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.