Pljevljaci promašili produžetak

Pljevljaci promašili produžetak

Drugu pobjedu zaredom, a četvrtu u pet poslednjih utakmice ostvarili su večeras košarkaši Lovćena 1947 na gostovanju u Pljevljima.

Cetinjani su odlično počeli meč i već u prvoj dionici su imali dvocifrenu prednost. Međutim, debitant u eliti se nije predavao, polako je smanjivao razliku i tek je poklekao u neizvjesnom finišu. Imali su Pljevljaci priliku da izbore prudužetak, ali je Amerikanac Džordž Bredli tri sekunde prije kraja meča bio polovičan sa linije slobodnih bacanja. Na kraju je na semaforu stajalo: Pljevlja - Lovćen 1947 62:63 (13:26, 18:14, 21:15, 10:8).

Upravo je Bredli bio najefikasniji u ekipi trenera Mikija Jelovca sa 23 poena, njegov zemljak Darius Meknil je ubacio 18 a Marko Vesković 12 poena.

U pobjedničkoj ekipi tri igrača su imala dvocifreni učinak - Daniel Hornbakl je postigao 17, Luka Žugić 13 a drugi Amerikanac Kramer Kelbi deset poena, a imao je i devet skokova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.