Milatović: Šehović pobjegao od odgovora i sakrio se iza partije
Sonja Milatović

Milatović: Šehović pobjegao od odgovora i sakrio se iza partije

Armen Šehović očekivano je pobjegao od odgovora i sakrio se iza centrale stranke kako bi izbjegao raspravu o njegovom političkom konvertitstvu koje je isključiva posljedica njegove ambicije da se priklanja onim strankama koje su na vlasti - poručila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Sonja Milatović nakon što Armen Šehović nije odgovorio na njeno reagovanje u kojem je ukazala da je on bio dugogodišnji član DPS-a iz koristi, te da ih ne čudi njegovo političko konvertitstvo i licemjerje.

Odgovor na njeno reagovanje uputio je Pokret Evropa sad.

Od Šehovića ih to, kaže, ne čudi.

“Što očekivati od čovjeka kojeg je politički put doveo do toga da brani Andriju Mandića, nego da kukavički slegne ramenima, prećuti istinu koja mu je saopštena i pobjegne od sučeljavanja argumenata. A što se tiče nesuvislih teza, čija besmislenost sugeriše da ih je vjerovatno skicirao Vasilije Čarapić, imam jedino da im poručim kako na kraju uvijek progovore o onome što ih najviše boli”, navela je Milatović.

Jasno je, ističe, da u PES-u pišu o napuštanjima stranke, suočeni sa činjenicom da im svakog dana članovi Predsjedništva, odbornici, pa i čitavi opštinski odbori napuštaju partiju.

“Te da im zbog toga sve više priliči ime Pokret Egzodus sad”, dodala je Milatović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.