DPS: Šehović godinama bio naš član, žena mu bila na našoj listi, ali je preko Demokrata, URA i BS dolutao do PES

DPS: Šehović godinama bio naš član, žena mu bila na našoj listi, ali je preko Demokrata, URA i BS dolutao do PES

Nakon sinoćnjeg saopštenja poslanika Evrope sad Armena Šehovića, oglasili su se i iz Demokratske partije socijalista.

Njihova poslanica Sonja Milatović ističe kako je Šehović, zapravo, bio dugogodišnji član DPS-a, a da je njegova supruga bila 2018. godine na listi te partije tokom lokalnih izbora u Plavu.

"Ne čudi nas njegov transfer ka PES-u budući da je u pitanju čovjek koji nikada i nije imao neku posebnu ideološku i političku utemeljenost, već se isključivo priklanjao partijama na vlasti – o čemu svjedoči činjenica da je nakon 30. avgusta lutao od Demokrata, preko URE do Bošnjačke stranke. Ne čudi nas ni to što je u cilju dokazivanja svojim novim poslodavcima, baš on primoran da atakuje na ljude sa kojima je dijelio godine svog života", dodaju oni.

Ipak, čudi je, kako dodaje, to što je " Šehović u svom konvertitstvu spreman da brani i Andriju Mandića, čovjeka koji muslimane naziva lažnim ljudima i dokazanog negatora genocida u Srebrenici koji decenijama zastupa politiku velikosrpskog nacionalizma koja je direktno usmjerena protiv Bošnjaka i muslimana u Crnoj Gori".

"Nego, čast i bruka žive dovijeka, te će tako i ova bruka ostati kao trajna mrlja na obrazu Armena Šehovića koju neće moći da operu ni sitne funkcionerske privilegije koje trenutno uživa, sve do transfera u neku novu partiju", naglasila je ona.

Izvor Mportal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.