Eraković: Milatović prvi otišao sa broda koji tone, mi se spremamo za izbore

Eraković: Milatović prvi otišao sa broda koji tone, mi se spremamo za izbore

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Jevto Eraković kazao je danas da se ta partija uveliko sprema za izbore.

Pokret Evropa sad (PES) nastavlja da tumara na političkoj sceni, smatra Eraković.

Poslanički klub Pokreta Evropa sad juče je zatražio da se iz dnevnog reda sjednice državnog parlamenta 11. marta izostavi inicijativa za razrješenje predsjednika Skupštine Andrije Mandića.

- Jakov je prvi pobjegao s broda koji tone. Bacanje u noge Mandiću samo pokazuje dubinu njihovog pada - naveo je Eraković na društvenoj mreži Iks (X).

Shvatiće, kako je naglasio, kud srljaju tek kad ih uskoro pusti niz vodu.

- Mi se uveliko spremamo za izbore - poručio je Eraković.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.