DPS: Skidanjem inicijative za smjenu Mandića PES potvrdio da je beznačajni instrument u rukama NSD-a

DPS: Skidanjem inicijative za smjenu Mandića PES potvrdio da je beznačajni instrument u rukama NSD-a

Najava da će Pokret Evropa sad, na sjednici Skupštine koja je zakazana za ponedjeljak, inicirati skidanje inicijative za smjenu Andrije Mandića sa dnevnog reda novo je poniženje ovog raspadajućeg pokreta koje je još jednom potvrdilo da su Spajić i PES ništa drugo do beznačajni instrument u rukama Nove srpske demokratije, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

“Nakon skandaloznih izjava kako je Andrija Mandić zapravo crnogorski Dalaj Lama i ćutanja na nacionalističke ispade Daria Vraneša i Marka Kovačevića uz prećutnu saglasnost za hvalospjeve Dodika o “srpskom svetu“ u Skupštini Crne Gore, ogoljena je suština aktuelne konstelacije političke scene i postalo do kraja jasno da je šef ove parlamentarne većine Andrija Mandić, dok je Milojko Spajić njegov najobičniji šegrt”, saopštili su iz DPS-a.

Na kraju, u skladu sa poslovicom da ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da, kako su kazali, svaka zvjerka pokaže trag, vjerujemo da su i ovakvi događaji dragocjeni jer više nema nikakve dileme – između PES-a i Nove srpske demokratije nema nikakve razlike u ciljevima, vrijednostima i političkom programu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.