Milatović: Gori od raspirivača mržnje Marka Kovačevića su oni, koji zarad fotelja, i ovu sramotnu izjavu otćute
Sonja Milatović, Foto: Demokratska partija socijalista

Milatović: Gori od raspirivača mržnje Marka Kovačevića su oni, koji zarad fotelja, i ovu sramotnu izjavu otćute

Kad neko politički odrasta u okvirima ideološkog kruga, koji širi netrpeljivost i mržnju, može izrasti jedino u raspirivača govora mržnje Marka Kovačevića.

"Njegova današnja izjava, koja je šibičarska i sramotna, odraz je šovinizma, koji Mandićev junior nerijetko demonstrira u želji da svojim mentorima pokaže da od njih najbrže i najlakše usvaja ono najgore", kazala je Milatović.

Poručuju da su gori od njega njegovi koalicioni partneri, koji se toliko grčevito drže za fotelje, da će mu, vrlo vjerovatno, i ovo otćutati.

A onda će dodaje već sjutra na sav glas, bez trunke stida, ti politički licemjeri govoriti o nekom pomirenju.

"Možda je Kovačević, u ovom današnjem svijetlu, za konstituente vlasti u Nikšiću Dalaj Lama, kao što je to, za paf-paf premijera Milojka Spajića, Andrija Mandić, koji je svojevremeno pozivao ratne drugove da otkopaju oružje. Jedno je sigurno, ovaj provokator, koji zaslužuje samo i isključivo prezir, sve ovo čini iz samo jednog razloga. Ne bi li obezbijedio malo medijskog prostora, svjestan da će na lokalnim izborima biti poražen", zaključila je Milatović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.