Huter: Četnički vojvoda ponižava Cetinje i dodatno mu se ruga
Oskar Huter

Huter: Četnički vojvoda ponižava Cetinje i dodatno mu se ruga

Poslanik Demokratske partije socijalista Oskar Huter poručio je predsjedniku Skupštine Andriji Mandiću da način na koji je došao na Cetinje najbolje govori kakav je on.

“Vaša ugodnost govori o licemjerju i načinu na koji sjedite ispod ordena narodnog heroja. Vaša titula koju ste dobili i koju rado držite nikako ne ide sa mjestom koje prekrivate. Ovo je skandal i nezapamćeno da je u Prijestonici imamo ovoliku količinu policije. To je odraz ove parlamentarne pozicije, oni koji na Cetinje dolaze u kombijima, maricama, kordonima policije, šlemovima, fale vam još bojni otrovi, ne zaslužuju da budu vlast u Crnoj Gori”, kazao je poslanik DPS-a Oskar Huter.

Cetinje je, ističe, šifra opstanka Crne Gore.

“Zato četnički vojvoda Mandić mora na Cetinje da ga dodatno ponizi i unizi sa kordonima policije, i da se još ruga. Danas je rekao da se ugodno osjeća”, navodi Huter.

Podsjetio je da je Mandić za Cetinje kazao da je sirotinja i da je jedini njegov značaj što je tu rođen Aleksandar Karađorđević.

“Zahvaljujem svim građanima Cetinja što su na miran način došli da pokažu da Vama mjesto nije tu gdje sjedite”, poručio mu je Huter.

Mandić kaže da nije siguran da su oni koji danas protestuju sa Cetinja.

“Ne mislim da je to većinska volja Cetinja”, dodao je Mandić.

Poručuje da mu je cilj da Crna Gora bude pomirena, te da što prije uđe u Evropsku uniju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.