Policija pretresom kuće u Pljevljima pronašla pušku i više komada municije

Policija pretresom kuće u Pljevljima pronašla pušku i više komada municije

Policija u Pljevljima pretresom kuće i drugih prostorija koje koristi R.M. (36) pronašla pušku i više komada municije, navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju su pojasnili da je policije pretres izvršila uz odobrenje nadležnog sudije za istragu Osnovnog suda iz Pljevalja.

"Tom prilikom pronađena je i privremeno oduzeta puška marke „Zastava“ kalibra 16 mm i 22 komada puščane municije. Dežurnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Pljevljima, koji je upoznat sa događajem, upućeni su spisi predmeta na dalju nadležnost i eventualnu kvalifikaciju krivičnog djela", kazali su.

Iz UP-a su naveli da aktivnosti na pronalasku oružja u ilegalnom posjedu kod građana su kontinuirana aktivnost službenika Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.