Policija u Budvi lišila slobode tri međunarodno tražena lica
Ilustracija

U jednom danu

Policija u Budvi lišila slobode tri međunarodno tražena lica

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Jug“, Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Budva, u saradnji sa službenicima Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju, lišili su juče slobode tri međunarodno tražena lica.

Naime, sprovodeći planske aktivnosti na pronalasku međunarodno traženih lica, a na osnovu operativnih saznanja, policijski službenici su na području opštine Budva pronašli i lišili slobode M.T. (40) iz Bosne i Hercegovine, za kojim je raspisana potjernica NCB Interpol-a Sarajevo zbog krivičnih djela teške tjelesne povrede i teške krađe.

“Slobode su lišeni i A.U. (39) i A.M. (52), državljani Ruske Federacije, za kojima su raspisane međunarodne potjernice NCB Interpol-a Moskva zbog krivičnog djela mito - davanje mita u izuzetno velikim razmjerama koje je izvršila organizovana grupa od člana člana“, saopšteno je iz Uprave policije. 

Nakon dobijanja informacija od strane NCB Interpol-a Podgorica u vezi sa traženim licima, službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Budva su u vrlo kratkom vremenskom periodu, preduzimajući opsežne provjere i aktivnosti na više lokacija u Budvi, utvrdili gdje se nalaze tražena lica i iste lišili slobode na osnovu međunarodnih potjernica. 

Oni će biti privedeni sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici na dalju nadležnost.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.