Šaranović obišao povrijeđenog policajca: Napadi neće biti tolerisani
Šaranović u posjeti povrijeđenom policajcu (Foto: gov.me )

Šaranović obišao povrijeđenog policajca: Napadi neće biti tolerisani

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović posjetio je teško povrijeđenog policajca Odjeljenja bezbjednosti Podgorica Mića Radovića u Kliničkom centru Crne Gore. Radović je povrijeđen u petak u incidentu, kada ga je Z.V. iz Podgorice napao tokom sprovođenja do pritvorskih prostorija nanoseći mu tešku tjelesnu povredu.

“Upravo sam u Kliničkom centru posjetio policajca koji je bio meta napada od strane jednog uhapšenog lica. Njegov profesionalizam i hrabrost koju je pokazao tokom obavljanja svojih zadataka zaista zaslužuju duboko poštovanje i divljenje svih nas. Ovaj napad je i podsjećanje na svakodnevne izazove sa kojima se suočavaju naši hrabri policijski službenici dok štite građane Crne Gore", kazao je Šaranović.

On je dodao da ovom prilikom pruža podršku ne samo povrijeđenom policajcu, već i svim pripadnicima policijskih snaga koji rade na očuvanju javnog reda i mira.

"Napadi na policajce su nedopustivi i sigurno neće biti tolerisani. Očekujem da naše društvo jedinstveno osuđuje ovakve napade jer svi zajedno moramo pružiti nedvosmislenu podršku onima koji čuvaju javni red i mir i vode računa o sigurnosti i bezbjednosti svih naših sugrađana” poručio je Šaranović.

On je istakao da je ovo i poruka da Uprava policije u svakom trenutku mora biti operativna i sposobna da odgovori najsloženijim zadacima, naročito u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije te da zato smatra neprimjerenim, a možda čak i društveno opasnim da Upravom policije u bilo kom trenutku upravlja lice koje nema povjerenje Parlamenta i Vlade Crne Gore, što je, kazao je, činjenica u ovom trenutku, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.