Šaranović - Vedekind: Unapređenje funkcionalnosti IT sistema uz snažnu podršku Njemačke

Šaranović - Vedekind: Unapređenje funkcionalnosti IT sistema uz snažnu podršku Njemačke

Oficiru za vezu Savezne policije Njemačke Florian Vedekind predao je danas ministaru unutrašnjih poslova Danilu Šaranoviću Izvještaj o analizi stanja koji je sačinila SR Njemačka u cilju pružanja podrške u digitalizaciji procesa i osavremenjivanja IT sistema policije.

Strateški pristup unapređenju IT sistema u Ministarstvu unutrašnjih poslova i digitalizacije, jedan je od prioritetnih ciljeva i potreba modernizovanja ministarstva i policije.

- Svjesni da u vremenu svakodnevnih tehničko – tehnoloških napredaka, moramo biti u korak za promjenama, osnaženi podrškom međunarodnih partnera, težimo unapređenju funcionalnosti IT sistema kroz jačanje kadrovskih i materijalno – tehničkih kapaciteta, u korist kojih će se nastaviti operativna saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova i Savezne policije Njemačke, poručeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.