Jedna lasta ne čini proljeće

Jedna lasta ne čini proljeće

Manji dio odbornika i nekoliko članova odbora ne predstavlja ni približnu većinu u odboru, koji je brojaoviše od 150 članova.

Nakon što je zamjenik predsjednika PES-A  a istovremeno predsjednik odbora glavnog grada podnio ostavku i na čelnika odbora, koji se nije sastao više od godinu dana, IO PES-a je donio jednoglasnu odluku da se nefunkcionalni odbor raspusti, zbog kršenja Statuta i novih okolnosti, napisano je na zvaničnoj stranici PES-a.


Odbornici PES-a su obaviješteni da je gradski odbor raspušten zbog ostavke zamjenika predsjednika, koja je usledila nakon ostavke predsednika Jakova Milatovića.

Kako se  dalje navodi, predsjednik države nije pokazivao interesovanje za funkcionalnost, koliko su ga interesovale opstrukcije u matičnoj partiji.
PES će ostati  kompaktna i najjača politička partija u Crnoj Gori i nakon pokušaja da se kroz neuspjelo urušavanje partije, koja je dala ključni doprinos u demokratskim procesima u Crnoj Gori i da se u poslednjem trenutku izazove politička kriza i tako osujeti puna parlamentarizacija programa Evropa sad 2 i ubrzani proces pristupanja  EU o čemu će da svjedoče brojne javne pohvale i priznanja koje je Vlada dobila od međunarodnih partnera za svojih prvih 100 dana.

Autor:J.M.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.