Zirojević: Nova inicijativa za saslušanje Ivanovića, nećemo podržati predlog URA-e za smjenu Milovića

Zirojević: Nova inicijativa za saslušanje Ivanovića, nećemo podržati predlog URA-e za smjenu Milovića

Socijaldemokrate će podnijeti još jednu inicijativu za saslušanje ministra Filipa Ivanovića

Oni su na pres konferenciji podsjetili na posjetu Milorada Dodika. 

Kazao je da je prilikom dočeka Dodika, Mandić jadno pokazao stav o entitetu BiH, te ga dočekao sa trobojkom.

Podsjeća da je BiH uputila protestnu notu Crnoj Gori jer nije bilo istaknuta zastava BiH. 

"Prilikom ove posjete izrečene su jasne ocjene o stvaranju srpskog sveta. Ministar vanjskih poslova je bio dužan da se oglasi ovim povodom i da jasno kaže da ono što je Andrija Mandic demonstrirao prilikom posjete Dodika nije stav Vlade", kazao je Zirojević. 

Ona je kazao da ministra treba saslušati i zbog sporne izjave ambasadora Srbije u Crnoj Gori, kao i zbog izjava ambasadora Rusije Maslenikova. 

"Ministarstvo je trebalo ambasadore pozvati na razgovor kako bi detaljno objasnili šta su mislili njihovim izjavama", dodao je Zirojević. 

Pojašnjava da smo sličnu situaciju imali sa prethodnim ambasadorom.

"Strah i ćutnja je jedino što smo dobili od ministra vanjskih poslova", dodao je.

Što se tiče interpelacije za smjenu Milovića koju je URA poslala Zirojević je rekao da je neće potpisati, pogotovo što dolazi iz njihovih redova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.