Dodik nije tražio da se sastane sa Milatovićem, kabinet premijera Spajića za posjetu saznao iz medija
Izvor: Arhiva/Iks

Dodik nije tražio da se sastane sa Milatovićem, kabinet premijera Spajića za posjetu saznao iz medija

Crnogorski predsjednik Jakov Milatović i premijer Milojko Spajić nemaju zvanične informacije o posjeti predsjednika RS Milorada Dodika, niti je od njih zvanično traženo da se sa njim sastanu.

To je Vijestima potvrđeno iz Kancelarije za odnose s javnošću predsjednika i nezvanično iz kabineta premijera.

- Nemamo zvanične informacije o posjeti gospodina Dodika, niti je zvanično tražen sastanak sa predsjednikom Crne Gore - odgovoreno je Vijestima iz Kancelarije za odnose s javnošću predsjednika.

Iz kabineta premijera im je nezvanično saopšteno da su za Dodikovu posjetu saznali iz medija, te da nikakvi susreti nijesu planirani.

Iz Skupštine Crne Gore juče nisu odgovorili na pitanja Vijesti da li je Mandić pozvao Dodika da dođe u posjetu Crnoj Gori, da li će biti dočekan uz državničke počasti, kao ni koje će biti teme razgovora.

Podsjetimo, sastanak Mandića i Dodika najavljen je za 12 sati i 30 minuta u Skupštini.

U podne će grupa građana ispred Skupštine organizovati protest. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.