Abazović: Ponosan sam što smo među prvima pružili podršku Ukrajinu
ZELENSKI I ABAZOVIĆ/ - RADE KOPRIVICA

Abazović: Ponosan sam što smo među prvima pružili podršku Ukrajinu

Ponosan sam što sam među prvim premijerima koji su otišli u Kijev i pružili podršku ukrajinskom narodu u cilju zaštite od agresije, poručio je bivši premijer Dritan Abazović.

- Sve što je Crna Gora uradila tokom mandata moje Vlade jeste za primjer i mnogo većim i moćnijim državama od naše. Uputili smo značajnu pomoć, ali i prihvatili brojne građane Ukrajine, po čemu smo, po procentu "per capita", bili prvi u Evropi - dodao je on. 

Prema njegovim riječima, kako tada, tako i danas, brane pravo svake države na odbranu svog suvereniteta i teritorijalnog integriteta.

- Ostajemo privrženi miru i vjerujemo da se diplomatskim putem mora naći rješenje kako bi se prekinuo ovaj suludi rat - zaključio je Abazović, prenosi Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.