Kod ruskog državljanina pretresom stana pronađeno 82 grama marihuane
Ilustracija

Kod ruskog državljanina pretresom stana pronađeno 82 grama marihuane

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, a preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi R.A., ruski državljanin, saopštila je Uprava policije.

Tom prilikom policija je pronašla zelenu biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana ukupne mase 82,2 grama.

“Tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je upoznat sa događajem je naložio da se ovo lice liši slobode i privede na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Osim toga, barska policija je od početka februara u nekoliko odvojenih akcija zaplijenila različite vrste opojnih droga, podnijela četiri krivične i osam prekršajnih prijava zbog zloupotrebe narkotika”, navodi se u saopštenju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.