U danima vikenda tri lica smrtno stradala u saobraćaju, 54 vozača uhapšena zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i narkotika
Ilustracija

Uprava policije objavila

U danima vikenda tri lica smrtno stradala u saobraćaju, 54 vozača uhapšena zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i narkotika

Tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirano je 36 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri lica smrtno stradala u jednoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Bar - Ulcinj u blizini mjesta Utjeha. Takođe, tokom vikenda jedno lice je naknadno preminulo u Kliničkom centru Crne Gore od posljedica saobraćajne nezgode koja se dogodila u Pljevljima prethodne neđelje.

Osim toga, kako se navodi u saopštenju UP-a u saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile u danima vikenda sedam lica je zadobilo teške, a 12 lica lake tjelesne povrede.

"U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 214 prekršajnih prijava, izdali 1.239 prekršajna naloga, oduzeli 18 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja, dok su lišili slobode 54 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, od čega 16 vozača u Podgorici i po četiri u Danilovgradu, Cetinju, Kotoru i Budvi", navodi se u saopštenju Uprave policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.