Sahranjeni nastradali u požaru pod Volujicom

Sahranjeni nastradali u požaru pod Volujicom

Četiri člana porodica Bislimi i Krasnići, koji su nastradali u požaru koji je zahvatio barake pripadnika romske nacionalnosti pod Volujicom, sahranjeni su danas na groblju Gusta – Zaljevo.

U Islamskom kulturnom centru prethodno je klanjana dženaza za Bariju Krasnići (56), Sonitu Bislimi (18), Džemajla Bislimija (15) i Azru Bislimi (11).

- Ovo je čas u kojem možemo mnogo učiti, uz duboko razmišljanje da moramo biti daleko bliži jedni drugima, i u porodicama, i u našem komšiluku, kao i u našim mjestima - rekao je glavni imam barski Muidin Milaimi, koji je porodicama tragično stradalih prenio iskreno saučešće u ime Medžlisa Islamske zajednice Bar i u ime reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifata Fejzića.

Dženazama su prisustvovali imami MIZ Bar, članovi Medžlisa, članovi Vakufa Stari Bar, predstavnici Opštine Bar, te građani iz Bara, Podgorice, Ulcinja i iz inostranstva.

Juče je povodom ove tragedije u Baru bio Dan žalosti.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.