Pejović: U Vladi članovi koji svoju političku sudbinu vezuju za ispunjenje obećanja
Boris Pejović

Pejović: U Vladi članovi koji svoju političku sudbinu vezuju za ispunjenje obećanja

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore i član Predsjedništva Pokreta Evropa sad Boris Pejović istakao je da poruke sa današnje konferencije za novinare povodom 100 dana Vlade potvrđuju da u Vladi ima članova koji svoju političku sudbinu vezuju isključivo za realizaciju obećanja i isporuku rezultata.

"Osim Skupštine koja je u rekordnom roku isporučila značajane rezultate, imamo i Vladu koja ne odstupa od jasno preciziranih rokova i ambicioznih ciljeva. Na ovaja način se uvodi jedna nova praksa odgovornosti koja je suprotnost od karaktera prethodnih Vlada i parlementarnih većina", poručio je Pejović i objavi na Fejsbuku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.