Na mikro lokaciji na Bulevaru Stanka Radonjića rade javnu rasvjetu

Na mikro lokaciji na Bulevaru Stanka Radonjića rade javnu rasvjetu

Počela je ugradnja javne rasvjete na mikro lokaciji 020 na Bulevaru Stanka Radonjića. Na ovoj lokaciji, kako navode iz Komunalnih usluga, u planu je postavljanje 24 stuba javne rasvjete i 26 LED svjetiljki, kao i postavljanje video-nadzora.

– Pored toga, ekipe ovog društva rade rasvjetu, a sve po odobrenju nadležnog Sekretarijata za komunalne poslove, na više lokacija na teritoriji glavnog grada. Rasvjetu radimo na teritoriji MZ Krusi, Donji Kokoti, u Fruškogorskoj ulici i dr. Takođe, do kraja radne nedelje očekujemo i završetak demontaže novogodišnjih ukrasa – navode iz Komunalnih usluga.

U narednom periodu, kako navode iz preduzeća, nastaviće sa izgradnjom objekata javne rasvjete, te će ona biti urađena u MZ Donja Gorica (ulica broj 5), MZ Zagorič (dvorišni dio OŠ "Branko Božović"), MZ Momišići (Dalmatinska ulica), MZ Barutana, MZ Drač (ulice Hotska i Orahovačka), MZ Rogami (ulica broj 4).

– Ekipe svjetlosne signalizacije će nastaviti sa ugradnjom vozačkih brojača signala na raskrsnicama Bulevara Jovana Tomaševića i Ulice 13. jula, kao i na raskrsnici Bulevara Ivana Crnojevića i Bulevara Stanka Dragojevića. Pored investicionog održavanja, ekipe Komunalnih usluga su zadužene i za tekuće održavanje, a ono se odnosi na popravku neispravnih svjetiljki po prijavama građana, zamjenu polovnih svjetiljki – navode iz Komunalnih usluga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.