Dragan Koprivica će pjevati folk refrene, a Milan Knežević zatvorenicima govoriti poeziju sjutra u UIKS-u

Dragan Koprivica će pjevati folk refrene, a Milan Knežević zatvorenicima govoriti poeziju sjutra u UIKS-u

Shodno dogovoru sa upravom UIKS-a, uz podršku v. d. direktora, Darka Vukčevića, u prostorijama Zatvora za duge kazne 6. februara biće organizovan jednosatni kulturni program, sa početkom u 11 časova.

Program će voditi i u muzičkom dijelu nastupiti Dragan Koprivica, koji će pjevati popularne folk refrene sa svog nedavno održanog koncerta u KIC-u “Budo Tomović”, sviraće na harmonici i govoriti svoje humorističke aforizme, piše u saopštenju dostavljenom medijima.
“Vokalna solistkinja, prof. Milica Vojinović, poznata široj kulturnoj javnosti po njenom izuzetnom nastupu u regionalnom muzičkom takmičenju ‘Nikad nije kasno’, predstaviće se svojim izvrsnim interpretacijama starih crnogorskih narodnih pjesama”, najavio je Koprivica.

Specijalni gost programa, koji će se obratiti zatvorenicima, i govoriti poeziju iz svojih knjiga na humorističko-satirične teme, biće Milan Knežević, najavio je Koprivica.

 

Izvor: Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.