Monah pomogao krivolovcima, telefon mi oteo i bacio u jezero

Monah pomogao krivolovcima, telefon mi oteo i bacio u jezero

Krivolovcima koji su sinoć napali i povrijedili dvojicu nadzornika Nacionalnog parka Skadarsko jezero pomogao je i monah iz manastira Kom, izvjesni Filip, saopštio šef Službe zaštite Nacionalnog parka Skadarsko jezero Vuk Saičić, pišu Vijesti. On je kazao da su u sinoćnjoj akciji povrijeđeni on i njegov kolega Marko Gluščević. Policija je saopštila da je identifikovala napadačei da radi na njihovom pronalaženju.

Saičić je ispračao da su, nakon ponoći, na jezeru prvo primijetili agregat, a kada su krenuli gliserom ka njemu, vidjeli su da dva krivolovca iz čuna ostima izlovljavaju ribu.

 

“Jednoga smo prepoznali kao Prenkića, a drugi sa njim bio je u dukserici vatrogasaca. Izdali smo upozorenje, o koje su se oni oglušili i krenuli da bježe. Stigli smo ih nakon kilometar i pokušali da ih zadržimo. Tada smo dobili i udarce veslima, ja u predjelu vrata, a kolega Gluščević u predjelu rebara”, naglasio je on.

1

foto FB:Uhapšeni Prenkić i Monah Filip su bili zajedno u krivolovu ,jedan uhapšen ,drugi oslobodjen

 

Prema njegovim riječima jedan od njih je ostima krenuo da ga ubode i ubo me u predjelu lijeve podlaktice.

2

foto ilustracija: ovo je oruđje (oružje) , kojim su napadnuti i izbodeni u leđa lovočuvari od Perkić.

 

Sve je to snimljeno u telefonu lovočuvara ,kojim je zatim monah Filip uz psovke  i prijetnje oteo i bacio u vodu , sa ciljem da uništi dokaze i prikrije krivično djelo

 

“Tada je čunom prošao monah Filip i počeo da nam prijeti, optužujući nas da mi radimo sa drogom preko jezera i da nećemo dugo. Izvadio sam telefon da ga snimim, on mi je prišao, oteo telefon i bacio ga u jezero. Potom su skupa pobjegli u uski dio među šiblje, kroz koji mi nismo mogli gliserom da prođemo, jer je veći”, rekao je Saičić Vijestima.

 

Objasnio je da su nakon toga otišli na ukazivanje ljekarske pomoći, a potom i u policiju.

Izvor:Cdm

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.