"Čamgoz se sada suočava s pravdom i od strane crnogorskih vlasti"

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović pohvalio je rad Sektora za borbu protiv kriminala, na čijem čelu se nalazi pomoćnik direktora Uprave policije, Lazar Šćepanović. Posvećenost i stručnost u prikupljanju dokaza doveli su do hapšenja Binalija Čamgoza, osobe koju turske vlasti terete za izvršenje niza teških krivičnih djela.

"Ovaj događaj nije samo uspjeh našeg sistema, već i simbol naše odlučnosti da stanemo na put nepravdi i kriminalu. Čamgoz, koji se nadao slobodi, sada se suočava s pravdom i od strane crnogorskih vlasti, pod optužbom za krivično djelo propisano članom 415 st. 1 Krivičnog zakonika Crne Gore", poručio je Šaranović.

Dodao je da je ovaj slučaj samo jedan u nizu koji pokazuje odlučnost za suočavanje sa komplikovanim izazovima. 

"I neprestano radimo na očuvanju sigurnosti i pravde u našoj zemlji. Ponosan sam na naš tim i na sve one koji rade na tome da Crna Gora ostane sigurno i pravedno društvo", zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.